Privé-zanglessen

 
 

Persoonlijke aanpak

Ieder heeft zijn eigen verhaal en komt met een ander doel naar de zangles. Persoonlijke aanpak staat om die reden dan ook centraal bij ons. Geen enkele zangles ziet er exact hetzelfde uit omdat we samen beslissen hoe de lessen worden ingevuld en hoe we de dingen aanpakken. Daarnaast wordt onze stem ook  sterk beïnvloed door hoe we ons voelen op lichamelijk en mentaal vlak. Hebben we bijvoorbeeld slecht geslapen of veel stress gehad op ons werk vooraleer we naar de zangles komen? Dan kan dat een invloed hebben op onze stem. Op zulke momenten sta ik klaar met de nodige tips & tricks om jou zowel op mentaal als lichamelijk vlak er weer bovenop te helpen!

Persoonlijke aanpak in verschillende richtingen

Zangtechniek

Een  juiste zangtechniek leren toepassen , is van essentieel belang als we onze stem op een gezonde manier willen gebruiken.    Anderzijds vormt onze zangtechniek ook een belangrijke basis om stap voor stap te  ontdekken  wat we allemaal met onze stem kunnen doen. Tijdens dit proces volgen we de weg die jij wil bewandelen. Samen gaan we op zoek naar de muziekstijlen die bij jouw stem passen en de artiesten die jou het meeste aanspreken.    We starten uiteraard met het vormen van een g ezonde basisstem , maar vanuit die basis kunnen we nog duizend andere kanten uit. Bekijk  onze stem als een mengpaneel, waarbij we zélf aan de knopjes zitten  en beslissen hoe onze klank zal klinken!

Performance/optreden

Performance-training

Staat jouw allereerste optreden binnenkort ingepland en heb je geen idee hoe je op een podium moet staan? Dan gaan we samen aan de slag om daar verandering in te brengen! Eerst en vooral leren we onze microfoon op een juiste manier te gebruiken.  In onze zangstudio krijg je de kans om alles uit te proberen en raak je stilaan gewend aan de klank van je eigen stem door de luidsprekers. Daarnaast leggen we een grote focus op hoe we op het podium willen staan en welke boodschap we willen overbrengen. Gaan we veel bewegen of gebruiken we een statief? Kiezen we voor een vaste choreografie of gebeurt alles spontaan? Wat willen we vertellen met ons nummer en hoe roepen we emotie op? We zorgen er samen voor dat jij straks een onvergetelijke performance neerzet!

    Repertoire

    Eens we samen beslist hebben welke muzikale weg we gaan bewandelen, is het tijd om een repertoire op te bouwen. Jouw persoonlijk repertoire is een lijst van nummers die je graag zingt én goed onder de knie hebt. Maakt niet uit of je zingt als hobbyist of professionele zanger, het is altijd leuk om een eigen repertoire te hebben. 

    Improvisatie

    Leren improviseren is een van de belangrijkste stappen in het “durven loslaten” tijdens het zingen. Het is vertrouwen op ons muzikaal gevoel en vooral ook: fouten durven maken. Loslaten staat eigenlijk gelijk aan fouten durven maken. Het is door fouten