Creative Hive

Ons Verhaal

De eerste wortels van Bieziebie nestelden zich in de grond in november 2018. We hadden met ons gezin net een fantastisch zelf-georganiseerd concert achter de rug en deinden nog een tijdje verder op die positieve vibes. Van daaruit ontstonden de eerste ideeën die vandaag voor een groot deel de basis vormen van waar Bieziebie voor staat. “Wat als we het groter zien? Wat als we verder kunnen gaan dan enkel muziek? Wat als we de mensen een plaats geven waar ze zich thuis kunnen voelen en hun favoriete bezigheden kunnen uitoefenen? Wat als we mensen elkaar laten inspireren?” Die “Wat als?” werd werkelijkheid. 


   Odoo + afbeelding en tekst
   Met heel veel trots kunnen we zeggen dat onze spannende plannen stap voor stap concreter werden. Op 23 september 2020 kochten we een prachtig pand in Gijzegem (Aalst) waar Bieziebie zal uitgroeien tot een heus creatief centrum. Heel binnenkort starten we met de verbouwingen om onze nieuwe vestiging te kunnen openen.

   Maar in tussentijd zitten we uiteraard niet stil. Vandaag kan je bij Bieziebie al terecht voor professionele zangcoaching met onze privé-zanglessen, groepszanglessen, songwritingsessies en zangstages. Daarnaast focussen we ook op de vervaardiging van lederwaren (handtassen, portefeuilles,…) met de verkoop van lederverf in onze webshop. Binnenkort breidt die shop verder uit met andere praktische snufjes voor het bewerken van leder. 

   Eens we naar Gijzegem verhuizen, zal je bij Bieziebie een waaier aan hobby’s kunnen uitoefenen in onze verschillende “Creative Hives”. Wij zorgen voor het materiaal dat je zelf nooit zou aankopen. Denk bijvoorbeeld aan een lasermachine, naaimachine voor lederbewerking enzovoort. Bieziebie krijgt ook haar eigen kookatelier met professioneel keukenappatuur waarin de cullinaire hobbyisten hun vleugels kunnen spreiden. Daarnaast zal je ook welkom zijn voor allerhande workshops en krijgen de “kleinere” hobby’s ook hun plaatsje.

   Odoo • Tekst en afbeelding

   Met Bieziebie willen we een plaats creëren waar alle “Bieziebies” (lees: bezige bijtjes) onder ons zich creatief kunnen uiten. Een plaats waar je gelijkgestemden leert kennen en kruisbestuiving mogelijk is. Meer nog, een plaats waar creativiteit geen grenzen kent.