Privacybeleid

Inleiding

Bieziebie verwerkt persoonsgegevens van haar klanten. Dit doen we om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen met waar ze naar op zoek zijn en om informatie te kunnen verstrekken over ons bedrijf. 

Indien je hierover vragen hebt, mag je altijd contact opnemen met ons via info@bieziebie.be. 


Wie zijn wij?

Bieziebie is een plaats waar creativiteit centraal staat. Momenteel ligt onze focus vooral op Vocal Coaching met onze privé-zanglessen, groepszanglessen, songwritingsessies en zangstages. Stap voor stap is het de bedoeling dat Bieziebie uitgroeit tot een creatief centrum waar mensen de ruimte en het gepaste materiaal krijgen om zichzelf creatief te ontplooien in allerhande hobby’s.

Bieziebie is een onderdeel van MUSITS B.V. en is gevestigd te Binnenstraat 293, Aalst 9300. MUSITS B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 


We hechten uiteraard veel belang aan jouw privacy en zien erop toe dat jouw persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring gaan we over alle verwerkingen van gegevens, ook deze waarin Bieziebie samenwerkt met derden (bijvoorbeeld voor het organiseren van stages of workshops). 


Welke persoonsgegevens verwerkt MUSITS B.V.?

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze (gratis) diensten (zanglessen, stages, workshops,…) en onze producten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. 


  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam (factuur)
  • Bedrijfsadresgegevens (factuur)
  • BTW-nummer (factuur)
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Beeldmateriaal
  • Contactgeschiedenis


Beeldmateriaal

Over het gebruik van gemaakte beelden geven we graag een extra woordje uitleg. We verwerken foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens stages, workshops, zanglessen,… Dit doen we om een beter beeld te geven van de sfeer bij Bieziebie en om te gebruiken in advertenties. Bij inschrijving voor stages en workshops wordt hiervoor de toestemming gevraagd. 


Gegevens minderjarigen

Bij klanten of websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar is de toestemming van de ouder of voogd nodig om persoonsgegevens te mogen bewaren. Omdat wij de leeftijd van onze websitebezoekers niet kunnen controleren, is het mogelijk dat we zonder ons medeweten gegevens van een minderjarige bewaard hebben. Indien je vermoed dat we zonder toestemming persoonlijke gegevens van een minderjarige bewaard hebben, mag je ons hiervan altijd op de hoogte brengen via info@bieziebie.be. Wij halen deze gegevens bijgevolg uit onze database. 


Doel van verwerking gegevens

MUSITS B.V. verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:


Wettelijke verplichtingen

Een klein deel van onze verwerkingen is wettelijk verplicht. Hierbij gaat het vooral om persoonsgegevens die nodig zijn om aan onze belastingplicht te voldoen.


Ledenadministratie en dienstverlening

We houden jouw contactgegevens bij om:

  • afspraken te kunnen inboeken of wijzigen
  • je meer informatie te geven over een dienst die we je verlenen (zanglessen, groepszanglessen, stages,…)
  • om je te informeren over een dienst die we je eerder verleenden. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven via info@bieziebie.be. 
  • je uit te nodigen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrieven

Je kan je bij ons inschrijven voor onze nieuwsbrief via e-mail of onze website. Eens je je ingeschreven hebt, ontvang je op frequente basis de nieuwsbrief van Bieziebie. Je kan je steeds uitschrijven voor de nieuwsbrief via de knop onderaan de mail of via info@bieziebie.be.


Rechten van betrokkenen

Als persoon heb je een aantal rechten omtrent de verwerking van jouw gegevens. Hieronder een overzicht:

  • recht op informatie: je hebt het recht te weten dat je gegevens verwerkt zullen worden en waarom dat gebeurt
  • recht van verbetering: je kunt kosteloos onjuiste gegevens laten verbeteren of onvolledige, irrelevante of verboden gegevens laten wissen
  • recht van toegang: je moet de nodige controle kunnen uitoefenen over uw verwerkte persoonsgegevens
  • recht van verzet: je hebt het recht je te verzetten tegen het gebruik van uw gegevens

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) versterkt de bestaande rechten. Wanneer je ondervindt dat jouw gegevens niet op een correcte manier verwerkt worden, kan je steeds klacht neerleggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.


Delen van persoonsgegevens aan derden

MUSITS B.V. deelt in sommige gevallen jouw contactgegevens met derden. Het gaat hierbij over samenwerkingen voor bepaalde diensten die we verlenen. Voor bijvoorbeeld het organiseren van stages of workshops, waarbij we samenwerken met externe dansleerkrachten of leerkrachten woord, wordt de informatie ook aan hen verstrekt.