Privé-zanglessen

 
 

Persoonlijke aanpak

Ieder heeft zijn eigen verhaal en komt met een ander doel naar de zangles. Persoonlijke aanpak staat om die reden dan ook centraal bij ons. Geen enkele zangles ziet er exact hetzelfde uit omdat we samen beslissen hoe de lessen worden ingevuld en hoe we de dingen aanpakken. Daarnaast wordt onze stem ook  sterk beïnvloed door hoe we ons voelen op lichamelijk en mentaal vlak. Hebben we bijvoorbeeld slecht geslapen of veel stress gehad op ons werk vooraleer we naar de zangles komen? Dan kan dat een invloed hebben op onze stem. Op zulke momenten sta ik klaar met de nodige tips & tricks om jou zowel op mentaal als lichamelijk vlak er weer bovenop te helpen!

Persoonlijke aanpak in verschillende richtingen

Zangtechniek

Ieder heeft zijn eigen verhaal en komt met een ander doel naar de zangles. Persoonlijke aanpak staat om die reden dan ook centraal bij ons. Geen enkele zangles ziet er exact hetzelfde uit omdat we samen beslissen hoe de lessen worden ingevuld en hoe we de dingen aanpakken. Daarnaast wordt onze stem ook sterk beïnvloed door hoe we ons voelen op lichamelijk en mentaal vlak. Hebben we bijvoorbeeld slecht geslapen of veel stress gehad op ons werk vooraleer we naar de zangles komen? Dan kan dat een invloed hebben op onze stem. Op zulke momenten sta ik klaar met de nodige tips & tricks om jou zowel op mentaal als lichamelijk vlak er weer bovenop te helpen!

Performance/optreden

Performance-training

Staat jouw allereerste optreden binnenkort ingepland en heb je geen idee hoe je op een podium moet staan? Dan gaan we samen aan de slag om daar verandering in te brengen! Eerst en vooral leren we onze microfoon op een juiste manier te gebruiken.  In onze zangstudio krijg je de kans om alles uit te proberen en raak je stilaan gewend aan de klank van je eigen stem door de luidsprekers. Daarnaast leggen we een grote focus op hoe we op het podium willen staan en welke boodschap we willen overbrengen. Gaan we veel bewegen of gebruiken we een statief? Kiezen we voor een vaste choreografie of gebeurt alles spontaan? Wat willen we vertellen met ons nummer en hoe roepen we emotie op? We zorgen er samen voor dat jij straks een onvergetelijke performance neerzet!

    Repertoire

    Eens we samen beslist hebben welke muzikale weg we gaan bewandelen, is het tijd om een repertoire op te bouwen. Jouw persoonlijk repertoire is een lijst van nummers die je graag zingt én goed onder de knie hebt. Maakt niet uit of je zingt als hobbyist of professionele zanger, het is altijd leuk om een eigen repertoire te hebben. 

    Improvisatie

    Leren improviseren is een van de belangrijkste stappen in het “durven loslaten” tijdens het zingen. Het is vertrouwen op ons muzikaal gevoel en vooral ook: fouten durven maken. Loslaten staat eigenlijk gelijk aan fouten durven maken. Het is door fouten