Workshop


Zangtechniek BASIS

Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid aan de slag met de basics van een goeie zangtechniek. We hebben het onder andere over houding, ademhaling & ademsteun, gezond stemgebruik en nog vele andere dingen! Aan de hand van verschillende oefeningen leer je je stem op een correcte manier opwarmen en gebruiken. Daarnaast krijgt iedere deelnemer persoonlijke tips & tricks aan de hand van een zelfgekozen song. Doordat we tijdens deze workshop in een kleine groep werken (max. 5 personen), heb je de ruimte om vragen te stellen en individueel gecoacht te worden. 

De workshop is opgedeeld in twee sessies met een tussenperiode van 2 weken. Tijdens deze 2 weken is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat met de tips & tricks die we bespraken tijdens sessie 1. Sessie 2 is de perfecte gelegenheid om jullie vorderingen te bespreken en eventuele uitdagingen aan te pakken.

Bij je inschrijving, meld je je automatisch aan voor de beide sessies. Hieronder vind je een kort overzicht van wat we tijdens deze twee sessies zullen doen:

Sessie 1: basis zangtechniek

zaterdag 15 juni van 9u30 tot 15u30  (met lunchpauze)

Basis zangtechniek

Aanleren van de basis zangtechniek aan de hand van praktijkgerichte oefeningen. Je krijgt ook een professionele zangopwarming aangeleerd.

Zelfgekozen songs

Je krijgt 30 minuten coaching voor je zelfgekozen song. Iedereen kiest een song waaraan hij/zij wil werken. Iedereen krijgt alle songs via e-mail toegestuurd zodat we met de hele groep aan 5 songs kunnen werken.

Persoonlijk tips & tricks

Wie dat wenst, zingt zijn eigen gekozen song op het einde van de 30 minuten nog eens lo om nog enkele persoonlijke tips & tricks te krijgen.

Sessie 2: verdiepen in gekozen songs

Datum n.t.b. van 10u tot 13u

Opfrissing van de basis

We overlopen alle geziene basistechnieken van de vorige sessie. We herhalen de zangopwarming van de vorige keer en voegen nog enkele nieuwe oefeningen toe.

Opvolging zelfgekozen songs

We nemen de tijd om naar de voortgang van elk van jullie te kijken en geven specifieke feedback over jullie gekozen nummers. Eventuele zangtechnische vragen kunnen beantwoord worden en we verdiepen ons verder in de gekozen songs.

Solo moment

Ook in deze sessie krijg je de kans om je nummer solo te brengen om nog wat extra tips te krijgen van onze zangcoach.

Voor wie?

 • voor iedereen die van zingen houdt en wil leren zingen met een goeie basistechniek
 • voor iedereen die een opfrissing wil van een goeie basistechniek
 • voor iedereen die wil starten met privé-zangles en de eerste kneepjes van het vak wil leren in een kleine groep van maximaal 5 personen
 • geen ervaring vereist
 • 16+

Praktische details

 • Adres: Pachthofstraat 139, Gijzegem 9308
 • € 195 pp.
 • Parkeren is mogelijk op de oprit
 • Water en thee wordt voorzien
 • Songteksten worden door ons afgeprint
 • Schrijfgerief en notitieboekje (voor de tips en tricks te noteren) is zelf mee te nemen
 • Er wordt geen eten voorzien dus vergeet je lunchpakket niet voor de eerste sessie