Bieziebie's eerste blogpost!

2 maart 2021 in
Bieziebie's eerste blogpost!
Debbie Jacob

Hey! Wat is het fijn dat jij hier bent!
Een tijdje geleden kwamen we tijdens één van onze vele Bieziebie-meetings met het gezin op het idee om een Bieziebieblog op te starten. Ikzelf, Debbie, zangcoach bij Bieziebie, vond dat natuurlijk een fantastisch idee omdat ik supergraag schrijf. Met deze blog is het dus twee vliegen in één klap: ik kan mijn ei kwijt over waar we met Bieziebie zoal mee bezig zijn en jullie blijven op de hoogte van alles! 

Ik stel mezelf graag even voor…

Ik ben Debbie en wordt binnen 2 weken 28 jaar (holy moly)! Dat is officieel nog 2 jaar verwijderd van tram 3. Toegegeven, dat getal schrikt me best wel wat af. Maar anyway, in augustus 2018 startte ik met het geven van zanglessen in ons gezinsbedrijf Bieziebie. Zangles geven doe ik met enorm veel passie en plezier, gewoon omdat ik hou van muziek en mensen helpen. De combinatie van die twee is voor mij ideaal. Soms heb ik nog steeds zo van die onverwachte vreugde-uitbarstingen als ik nog maar eens besef hoe gelukkig ik ben dat ik deze job kan doen. Veel te weinig mensen kunnen zeggen dat ze dagdagelijks met hun passie kunnen bezig zijn, dus ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik dat wel kan. 

23 september was een grote dag voor Bieziebie. Die dag kochten mama en papa een huis! En niet zomaar een huis, neen, een huis waar Bieziebie ook haar plaats krijgt. Met een professionele keuken, een polyvalente ruimte, een zanglokaal (uiteraard!) en nog zo veel meer! Want Bieziebie wordt meer dan enkel muziek. Het is de bedoeling dat we stap voor stap groeien naar een heus creatief centrum waar alle Bieziebie’s (lees: bezige bijtjes) zich welkom voelen. Een plaats waar de meest uiteenlopende hobby’s mogelijk zullen zijn. Kortom: een plaats waar creativiteit geen grenzen kent. 

Toegegeven: als ik erover schrijf, voel ik de energie al stromen. Ik zie het al voor mij. Bieziebie is een plaats waar we de warmte van ons gezin zullen uitstralen naar iedereen die langskomt. Sommige dagen zal er versgebakken taart zijn, andere dagen organiseren we de leukste workshops, maar elke dag zal er gezelligheid zijn. En dat is waar ik zo naar uitkijk. 

Ik kan niet wachten om alle avonturen met jullie te delen!

Bieziebie's eerste blogpost!
Debbie Jacob 2 maart 2021
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren