De zomervakantie bracht Bieziebie...

1 september 2021 in
De zomervakantie bracht Bieziebie...
Debbie Jacob


Afbraak & opbouw!

De verbouwingen gaan gemotiveerd verder. We zitten met strakke deadlines, dus deze maanden was het alle hens aan dek. Eerst en vooral moesten we alle ramen uitbreken en dat waren er niet weinig! Het glas vloog letterlijk alle kanten op, maar gelukkig waren we met genoeg mensen om het opruimwerk lichter te maken. Begin september komen ze chappen en chappen betekent: buizen leggen! Daarmee is de opbouw van Bieziebie officieel begonnen, HOERA! Papa werkte heel hard aan het 
uittekenen van plannen, beslissen waar de stopcontacten komen, waterleidingen trekken, afvoer uitdenken enzovoort! Gelukkig deed hij het niet allemaal alleen en kreeg hij af en toe hulp voor de ietwat grovere taken. Maar het mag gezegd worden: hij gaat er voor de volle 100% voor! Binnen een paar dagen ligt de chape er en zijn we weer een hele stap grote stap vooruit! 

BieGlee Summer Edition!

Tijdens de zomervakantie gingen onze BieGlee-groepslessen gewoon door met onze Summer Edition! BieGlee staat helemaal in het teken van samenzang! Mijn SingingBiez leerden maar liefst drie songs aan! Dat is niet niks als we die nummers ook eens meerstemmig maken en een eigen creatieve draai geven! Ik moet zeggen, er is niets zo mooi dan in harmonie samenzingen. Dat creëert een ongelooflijk mooie muzikale sfeer waar ik écht van geniet als coach, maar ook als muzikant. Ik was dan ook ongelooflijk trots dat ze dit konden laten zien tijdens het optreden dat we gaven eind augustus!

Een nieuwe flyer!

Met heel veel dank aan mijn liefste liefje, Ramses, kan ik jullie met trots onze nieuwe Bieziebie-flyer presenteren! We wilden al een tijdje een algemene flyer laten drukken waarop je in een oogopslag alle info kan terugvinden die je nodig hebt over Bieziebie. Dus Ramses ging aan de slag en liet het creatieve bijtje nog eens in zich los! Wij zijn er alvast superblij mee! Beoordeel zelf maar hieronder!Optreden op Gijzegem Bruist!

EINDELIJK! We mogen terug optreden! Wat is het toch fantastisch de max leuk dat we na een jaar een half stilzwijgend zingen in ons zanglokaal opnieuw mogen buitenkomen met wat we geleerd 
hebben! Het geeft je, als zangcoach, zò’n groot gevoel van voldoening om je leerlingen de kans te kunnen geven om op een podium te staan. En wat hebben ze veel in hun mars! We traden op tijdens Gijzegem Bruist, een jaarlijks evenement in Gijzegem. En dan nog wel in dezelfde straat als waar Bieziebie naar verhuist binnenkort! Met andere woorden: een geweldige kans voor Bieziebie om haar plaatsje in te nemen in Gijzegem. Ik was enorm trots op mijn leerlingen die één voor één het beste van zichzelf gaven! Dat smaakt absoluut naar meer!

De zomervakantie bracht Bieziebie...
Debbie Jacob 1 september 2021
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren