Juni bracht Bieziebie...

1 juli 2021 in
Juni bracht Bieziebie...
Debbie Jacob

Nieuwe energie!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, postte ik de afgelopen maanden helemaal geen blogbericht. Nochtans beloofde ik jullie elke maand up-to-date te houden van alle nieuwigheden bij Bieziebie, maar ik vond even de energie niet. En als mijn energie laag zit, is mijn creativiteit om te schrijven ook meestal ver te zoeken. Ik nam in april en mei even alle tijd voor mezelf en besliste alles on hold te zetten. Corona zorgde ervoor dat ik maar heel moeizaam vooruit geraakte met Bieziebie en daardoor raak je na een poosje uitgeblust. 
Ik moet zeggen: kiezen voor jezelf en kiezen om zacht te zijn voor jezelf is één van de meest beangstigende dingen om te doen, maar eens je de stap durft te zetten, voel je zò snel dat het de juiste keuze is geweest. Ik kwam mezelf op meerdere vlakken tegen: als coach, als partner, en nog het belangrijkste, als individu. 
Dus met een grote rugzak aan nieuwe energie startte ik in juni alles terug op! En ik ben blij dat ik terug ben! Dat ik opnieuw met mijn volle goesting muziek kan maken, samen met mijn leerlingen! 

Ideeën

En zo heb ik opnieuw ruimte gevonden in mijn hoofd om nieuwe ideeën te laten groeien. Of om oude ideeën verder uit werken en ze nieuw leven in te blazen! Nu de corona-cijfers de goeie kant uitgaan, is er terug perspectief. Eindelijk seg, ik denk dat iedereen daar ondertussen ongeduldig op zat te wachten. En voor mij betekent dat… muziek! Ik heb zo veel zin om muziek te maken met anderen! Deze maand kon ik mijn geliefde BieGlee-groepslessen terug opstarten, iets waar ik zò veel energie uit haal. Het is zò fijn om een groep mensen te zien genieten van iets wat jij hen geeft. Ik breng hen samen en dan zingen we, niets meer dan dat. Ik leer hen uiteraard wel de kneepjes van het vak, maar verder gaat het gewoon over muziek maken. En dat is mijn essentie. Ik leef muziek, ik adem muziek. Dus ik ben zò blij dat ik ook weer mag ademhalen.
En vanaf september mogen jullie je verwachten aan meer van dat. Ik ben van plan om verschillende soorten workshops te geven, mijn groepslessen verder uit te breiden, stages te organiseren enzovoort! Supersuperfijne vooruitzichten dus!

Verbouwingen

En dan over iets helemaal anders… Het is echt waar! De afgelopen maanden zijn de verbouwingen van de “Nieuwe Bieziebie” gestart! Het is uiteraard een werk van lange adem, maar we hebben zo veel moois om naar uit te kijken! Beoordeel zelf maar! 

Met veel trots laten we voor het eerst zien op welke oprit we jullie met veel plezier zullen verwelkomen! Je zal alleszins geen tijd meer verliezen aan die eeuwige zoektocht naar een parkeerplaatsje! Gelukkig maar. ;-) En dit is waar het allemaal staat te gebeuren! Achteraan in deze ruimte krijg ik mijn eigen zangstudio waar ik zangles zal geven (springt op en neer) en de rest van deze zaal wordt polyvalente ruimte. Hier zullen we kleine optredens organiseren, zullen jullie workshops kunnen volgen of kan je gezellig “blijven hangen” voor een koffietje met een stukje taart erbij! Zie je jezelf al zitten aan onze toog? ;-) 
 
Maar eerst moet er uiteraard nog wat gewerkt worden! Vloer uitbreken, nieuwe ramen plaatsen, plafonds vernieuwen,… Alles bij elkaar: strippen dus, haha. Maar we hebben een prachtig vooruitzicht, dus we zijn gemotiveerd en proberen met het hele gezin zo veel mogelijk te helpen!Bij gebrek aan een foto waar iedereen volledig opstaat (mama toch, selfies nemen is nog niet haar sterkste punt, hihi)… Maar ik denk dat onderstaande foto wel héél goed laat zien wat we willen uitstralen met Bieziebie: plezier, enthousiasme, speelsheid, openheid en warmte! En dag na dag komen we stapjes dichter om echt een plaats te creëren waar we dat zullen kunnen delen met jullie. Sterker nog: een plaats waar jullie deel van zullen kunnen uitmaken. Is dat niet fantastisch?

 Ik ben alvast helemaal mee in het idee!  

(springt nogmaals op en neer)  Juni bracht Bieziebie...
Debbie Jacob 1 juli 2021
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren