September bracht Bieziebie...

7 oktober 2021 in
September bracht Bieziebie...
Debbie Jacob

Een nieuw schooljaar!

Intentional Introspection -- Thinking With A Purpose | Quietly Fabulous

Ik hou eigenlijk wel van september. Als tiener ging ik altijd een beetje gespannen naar mijn eerste schooldag. Je zag al je vrienden terug, de hobby’s startten weer op en de schoolverplichtingen kwamen natuurlijk ook terug. Toen was de zomervakantie één groot feest, want niets moest en alles mocht! Eens het september was, viel alles terug in een structuur en eerlijk, ik hou wel van structuur. Zeker nu. 
De aanloop naar september is, nu ik voor Bieziebie werk, ook altijd een beetje spannend. Als je ambitieus bent, en ik denk dat ik mezelf wel zo mag noemen, dan heb je altijd duizend en één nieuwe projecten in je hoofd. De kunst is om daar een fijne selectie in te maken zodat je hoofd na een tijdje niet ontploft, haha. Maar één ding weet ik nog altijd zeker, I love my job!

Nieuwe projecten!

Nu het er naar uitziet dat alle beperkingen door corona stilaan verdwijnen, kunnen we weer beginnen dromen. We hebben best een moeilijk jaar achter de rug als het neerkomt op stappen vooruit kunnen zetten. Ik heb ongelooflijk veel ideeën voor leuke zangworkshops en binnenkort wordt er eindelijk eentje gelanceerd! Het zou de bedoeling zijn om ongeveer één keer per maand een zangworkshop te organiseren rond een bepaalde artiest of een bepaald muziekgenre. Op die manier spreken we sowieso een heel gevarieerd publiek aan omdat iedereen een andere muzieksmaak heeft. We focussen in die workshops dan op de specifieke zangstijlen binnen een bepaald genre. Op die manier kan het nooit saai worden, want er bestaat zo veel muziek! Ik vind het alvast superinteressant om op deze manier mijn kennis over zangtechniek verder uit breiden. Want waarom klonk Amy Winehouse zo nasaal en hoe neemt Christina Aguilera haar hoge noten? Je komt erachter tijdens mijn workshops!

BieGlee!

Eén van de redenen waarom ik zò blij ben dat het terug september is, is de BieGlee-groepszanglessen. Met een heleboel nieuwe enthousiaste gezichten zijn we terug aan de slag om een aantal nummers meerstemmig uit te werken en ons te amuseren door gewoon samen te zingen. Iets waar ik zò veel voldoening uit haal, omdat de meesten hun plezier gewoon niet kunnen verstoppen! Samenzingen is één van de leukste dingen die er bestaat!

Facebookgroep SingingBiez!

Sinds deze maand heb ik ook een Facebookgroep in het leven geroepen voor iedereen die zingt bij Bieziebie: SingingBiez! Het is de bedoeling dat alle zingende bijtjes elkaar daar kunnen ontmoeten. Om muzikale evenementen te delen, om te vertellen dat je meedoet aan een keispannende zangauditie of om elkaar gewoon wat beter te leren kennen. Zing je bij Bieziebie, maar ben je nog geen lid van SingingBiez!? Dat komt waarschijnlijk omdat je de Facebook-pagina “Bieziebie Vocal Coaching” nog niet geliket hebt. Eens je dat hebt gedaan, kan ik je toevoegen aan de groep. Liken dus zou ik zo zeggen!

https://www.facebook.com/BieziebieVocalCoaching 

Grote vooruitgang in de verbouwingen!

Terwijl ikzelf met de inhoudelijke groei van Bieziebie bezig ben, zorgt papa voor een strakke planning in de verbouwingen van Bieziebie 2.0! Het gaat ongelooflijk goed vooruit vind ik zelf! De chape ligt erin en op dit moment zijn ze volop bezig met het leggen van de vloer. Het begint écht vorm te krijgen! Beoordeel zelf maar met onderstaande foto’s!


September bracht Bieziebie...
Debbie Jacob 7 oktober 2021
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren