Aanbod muzieklessen

Privé-zangles

Privé-zangles

Coaching op maat!

WIl je je zangtechniek verbeteren? Kan je wat meer zelfvertrouwen gebruiken op het podium? Of wil je klaargestoomd worden voor die ene belangrijke auditie? Kom dan zeker eens langs! Iedereen is welkom; 

Van jong tot oud, als je maar van zingen houdt!

Duo-zangles

Duo-zangles

Double the fun!

Leer de mooiste duetten brengen samen met jouw ideale zangpartner. Tweestemmig zingen of liever leren improviseren? Alles kan en met twee is het dubbel zo leuk! 


BieGlee

BieGlee

Nòg meer fun!

Ben jij ook zo’n fan van films zoals Pitch Perfect en series zoals Glee? Droom je er al lang van om meerstemmig te leren zingen in een groepje? Tijdens onze BieGlee-zanglessen is dat exact wat je gaat doen! Van popsongs tot oldies tot musical! Voor ieder wat wils! Daarnaast leren we ook improviseren en soleren: de beste manier om te durven loslaten en zingen vanuit je gevoel.

Songwriting

Songwriting

Schrijf het van je af!

Ga jij liever aan de slag met je eigen liedjes? Geen probleem! Voor je het weet componeer je je eigen song en wij begeleiden je bij elke stap van het proces.

Begeleidingspraktijk

Begeleidingspraktijk

Zwart op wit

Leer jezelf begeleiden op piano zonder enige voorkennis van notenleer. Wie weet word jij binnenkort onze volgende YouTube-ster!