Music Coaching

In de muziekafdeling van Bieziebie zetten wij in op het ontwikkelen van jouw muzikaal talent. 
Wil je leren zingen of krijg je liever tips & tricks voor het schrijven van je eigen songs? 
Wil je persoonlijk gecoacht worden of zijn onze groepszanglessen meer iets voor jou? 
Tijdens onze lessen krijg je op een gepassioneerde en professionele manier 
de juiste begeleiding in elke stap van de weg die jij wil bewandelen!   
Odoo + afbeelding en tekst

Zangworkshop: "Find Your Harmony!"

We vallen graag meteen met de muzikale deur in huis! Op zondag 10 juli organiseert Bieziebie de tweede editie van de zangworkshop: “Find Your Harmony”!

Tijdens deze workshop duiken we de wereld in van meerstemmig zingen. Waarom deelnemen?! Eerst en vooral omdat het natuurlijk superleuk is om te zingen! Maar daarnaast leer je in deze workshop de kneepjes van het vak voor wanneer je aan de slag wil als  backing vocal, meerstemmige arrangementen  wil gaan zingen (denk o.a. aan musical) of het gewoon leuk vindt om tweede stemmetjes  te zoeken op leuke nummers. Samen zingen in harmonie is genieten. Als je elkaar als groep kan vinden op harmonisch vlak, ontstaat er iets heel speciaals en dat is waar ik je naartoe wil nemen tijdens deze workshop!  
 Veel populaire zangers en muziekgroepen van vroeger en nu maken gebruik van meerstemmige zang. Denk maar aan ABBA en Simon & Garfunkel, maar ook aan  Billie Eilish en Imagine Dragons . En als je écht next level wil gaan, is er ook nog de a cappella muziekgroep Pentatonix , die elke mogelijke bekende song 5-stemmig covert.  

Tijdens deze workshop laten we het creatieve beestje in jou los en leer je  loskoppelen van perfectionisme! Enkel op die manier vind jij je eigen harmonie.  En voor je het weet zing je binnenkort vrolijk tweede stemmen op alle songs die je maar wil!

Ons aanbod

Privé zangles microfoon

Privé-zangles

Coaching op maat!

Wil je je zangtechniek verbeteren? Kan je wat meer zelfvertrouwen gebruiken op het podium? Of wil je klaargestoomd worden voor die ene belangrijke auditie? Kom dan zeker eens langs! Iedereen is welkom; 

Van jong tot oud, als je maar van zingen houdt!

Duo zangles zingend duo

Duo-zangles

Double the fun!

Leer de mooiste duetten brengen samen met jouw ideale zangpartner. Tweestemmig zingen of liever leren improviseren? Alles kan en met twee is het dubbel zo leuk! 

BieGlee multi richting microfoon

BieGlee

Nòg meer fun!

Ben jij ook zo’n fan van films zoals Pitch Perfect en series zoals Glee? Droom je er al lang van om meerstemmig te leren zingen in een groepje? Tijdens onze BieGlee-zanglessen is dat exact wat je gaat doen! Van popsongs tot oldies tot musical! Voor ieder wat wils! Daarnaast leren we ook improviseren en soleren: de beste manier om te durven loslaten en zingen vanuit je gevoel.

Songwriting

Songwriting

Schrijf het van je af!

Ga jij liever aan de slag met je eigen liedjes? Geen probleem! Voor je het weet componeer je je eigen song en wij begeleiden je bij elke stap van het proces.

Begeleidingspraktijk piano

Begeleidingspraktijk

Zwart op wit

Leer jezelf begeleiden op piano zonder enige voorkennis van notenleer. Wie weet word jij binnenkort onze volgende YouTube-ster!

Volg Bieziebie Vocal Coaching