Zangweekend 2024

Gun jezelf een ontspannen muzikaal weekend!

- 3, 4 & 5 mei 2024 -

Odoo + afbeelding en tekst

Ben je op zoek naar een unieke muzikale en inspirerende ervaring?  Dan mag je ons zangweekend met overnachting in de prachtige Ardennen zeker niet missen! Op 3, 4 & 5 mei komen gepassioneerde muziekliefhebbers samen om te genieten van een ontspannen weekend in een gezellig muzikale sfeer!

Onze ervaren zangcoach Debbie Jacob zal het hele weekend muzikaal begeleiden. Ze heeft ondertussen 8 jaar ervaring in privé-zangcoaching, groepslessen en zangworkshops. Ze is daarnaast frontvrouw van haar band See You Sunday, schrijft eigen muziek en is professioneel pianiste. 

Tijdens het weekend dompelt Debbie je onder in de wereld van meerstemmige zang en je ontdekt ook of er een singer-songwriter in jou schuilt. Je wordt creatief uitgedaagd op een manier die je misschien nog nooit eerder hebt ervaren. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, dit zangweekend is geschikt voor alle niveaus!

Als kers op de taart hoef je je nergens zorgen over te maken door onze
all inclusive-formule. Je wordt met andere woorden verwend op zowel muzikaal als  culinair vlak! Jij kan ongestoord  genieten van de muziek en het samenzijn!

Ons zangweekend draait niet alleen om zingen, het groepsgevoel staat centraal.  Enkel op die manier creëren we samen een onvergetelijke ervaring waarin je groeit als persoon en als muzikant! Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en alles eens te vergeten! 


Dus samengevat: Dit zangweekend is de perfecte manier om jezelf muzikaal uit te dagen, nieuwe vaardigheden bij te leren, en vooral: veel plezier te hebben samen met eensgezinden! Ben je ervan overtuigd dat dit iets voor jou is? Wacht dan niet langer en schrijf je in!

We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen!


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Praktische details op een rijtje:

WAAR? De Ardennen

WANNEER?  

vrijdagavond 3 mei - zondagnamiddag 5 mei

aankomst vrijdag om 18u

vertrek zondag om 16u

LEEFTIJD: 16+

KOSTPRIJS: € 315

IN PRIJS INBEGREPEN

warme en koude dranken

2 x ontbijt

5 maaltijden

tussendoortjes

2 overnachtingen

professionele zangcoaching

lesmateriaal

klein cadeautje

héél veel plezier en gezelligheid

Deel uitmaken van deze inspirerende muzikale ervaring? 😍  

Wacht dan niet langer en schrijf je in! Plaatsen zijn beperkt.

Ik schrijf me in!